hronika.info
Общество

Болить спина — допоможе вертебролог

вертебролог
Пріоритети поєднання кінезітерапії, витяжіння, масажу в лікуванні хвороб спини, консультація вертебролога в Києві

Інститут кінезітерапії в Києві протягом 10 років продуктивно здійснює відновлення проблем спини. Високий результат в відновленні суглобів мало застосування лікувальних методів, як: лфк, масаж, тракція хребта. Використання даної комбінації діє безпосередньо на причини виникнення недуга, отримує довгий ефект, дуже пришвидшує стан виліковування. 

Поєднання даних підходів можуть здобувати таких ефектів:

  • покращення кровопостачання
  • укріплення м’язового тонусу
  • декомпресія дисків
  • зменшення екструзії 

Кінезіотерапія виконується на лікувальних тренажерах під наглядом лікаря ерготерапевта. Таким чином здобувається ефект розвантаження спини разом з тренуванням необхідних відділів спини. Ця дія має чудовий репараційний ефект, збільшує трофіку хребцевих хрящів, зміцнює м’язевий корсет. 

 Сухе витягування спини робиться на спеціальному приладі. Механізм розтягування ретельно контролюється, що дозволяє проводити точне дозування витягування. За допомогою вказаного методу нормалізуються розміри екструзії, відновлюється розмір хряща, спинальні корінці звільняються від затискання. 

Остеопатія хребта допомагає зняти спазм спини, покращити кровообіг, зменшити біль в хребті. Впродовж масажу реабілітолог знаходить вогнища напруженості в тканинах та розслаблює їх, використовуючи тривале роздавлювання.

Добру ефективність дані методи реабілітації показали при наступних захворюваннях:

  • радикуліт
  • защемлення нервових корінців
  • протрузії
  • м’язовий біль
  • спондилоартроз хребта
  • сколіоз 

Поєднання цих процедур реабілітації упереджує проведення оперативного впливу, дозволяє уникнути зайвого використання ліків, створює довгий ефект, що попереджає появі та прогресуванню захворювання. 

Реабілітацію даними способами можна здійснити в центрі вертебрології Кінезі. В нашому закладі Вас огляне фахівець вертебролог, запропонує при необхідності додаткове обстеження і потрібні медичні призначення. Записатись на консультацію до лікаря вертебролога в Києві Ви можете зробити на нашму сайті https://vertebrolog.kiev.ua/

За кожним пацієнтом закріплюється окремо лікар фізичний терапевт, який контролює весь процес лікування. Правильна реабілітація проблем хребта допомагає відновити спину і зафіксувати ефект надовго. 

Не затягуйте з проблемами і вчасно ідіть до лікаря вертебролога.

Рекомендуем прочитать

Виды оборудования для переработки тонколистового металла

Партнер

Запчастини до холодильників

Партнер

Санчес и Безос: демонстрация «высоких» чувств на Недели высокой моды в Милане

OSHU