hronika.info
Общество

Запчастини для Jeep: де замовити?

Jeep

Автомобілі, хоч і найкращі, рано чи пізно потребують ремонту. Це стосується всіх марок, навіть таких надійних, як Jeep. Але відновлення техніки вимагає грошей. І коли є бажання зробити усе якісно, то слід купувати оригінальні запчастини. Проте вони дорогі! Можна придбати дещо дешевші аналоги. Вони досить непогані, хоча інколи трапляються «підводні камені», здатні засмутити покупця. Неліцензійні вироби та відвідування стихійного ринку не розглядаємо взагалі, натомість краще назвемо варіант із авторозбиранням. Каталог запчастин Jeep https://kaifauto.com.ua/auto-catalog/jeep/ пропонує нові та вживані деталі. Останні являють собою оригінальні вироби з невеликим зносом за вельми помірну ціну.

Чи варто взагалі купувати вживані деталі?

Перші «Жигулі» на початку 70-х непогано працювали до п’яти років, а далі починалася «друга частина марлезонського балету» під назвою «з ремонту — в ремонт». (Сучасні моделі взагалі після двох років експлуатації вже не тримаються купи). Тому раніше ставлення до вживаних запчастин було стримане. Всі розуміли, що це деталі, які виробили свій ресурс, після чого просто фізично не в змозі довго працювати. Тому купували їх, м’яко кажучи, з невеликим бажанням.

Запчастини для Jeep: де замовити?

Сьогодні авторозбирання дуже популярне серед власників машин. Головна причина криється у відмінній якості деталей, з яких зібрані ТС закордонних виробників, та великому запасу їх міцності. Якби не це, то мали б версію 2.0 радянських «Жигулів». Але натомість виникла така ситуація:

  1. В майстернях, куди привозять машини для розбирання, ретельно оглядають техніку. Для продажу демонтують лише деталі з невеликим зносом та без наявних пошкоджень.
  2. Більшість машин, що експлуатується за кордоном, відганяють на розбирання у досить непоганому стані. Причин цьому багато. Насамперед необхідно сказати про менталітет європейців, які міняють свої транспортні засоби через кожні 5-7 років. До цього треба додати гарні шляхи та вчасне проведення ТО. Немало важить і те, що в сім’ях зазвичай по 2-3 автомобілі, тому пробіг за вказаний вище період не дуже великий.
  3. Вживані запчастини з авторозбирання — це оригінальні деталі, які пропонують за доступною ціною. Порівняно з новими, їх можна придбати у 3-5 разів дешевше.
  4. Завдяки високій якості та запасу міцності куплена з автошроту деталь буде працювати на новій машині ще не один рік.

З усього сказаного можна зробити однозначний висновок. Авторозбирання — це можливість провести ремонт оригінальними деталями з порівняно невеликими витратами.

Рекомендуем прочитать

Подбираем сережки по форме лица

Партнер

Комплексная разработка нативных мобильных приложений

Партнер

Джина Карано подала в суд на Disney и Lucasfilm при поддержке Илона Маска

OSHU