hronika.info
Общество

Переваги кардіовправ для росту м’язів

Kardio

Кардіо не обмежується тільки спалюванням калорій, воно також допомагає нарощувати м’язову масу. Сьогодні багато професійних атлетів використовують кардіо саме для збільшення маси. У тому числі — Міша Тейт, екс-чемпіонка UFC. Використовуючи бк ggbet, сьогодні можна укласти парі на турніри зі змішаних єдиноборств, зокрема й UFC.  

Давайте розглянемо, як кардіо може допомогти вам наростити м’язову масу.

Поліпшення енергетичного обміну

Кардіо може допомогти підвищити ефективність клітин, покращуючи вироблення енергії під час інтенсивних тренувань і відновлення. Оскільки вправи зміцнюють клітинні мітохондрії, то і збільшують здатність м’язів синтезувати енергію, що дає змогу проводити інтенсивніші тренування. Крім того, кардіовправи також покращують здатність буферизувати лактат, що може сприяти зростанню м’язів.

Втрата жирової маси 

Крім збільшення енергії, кардіо також допомагає зменшити жирові відкладення. Це також важливо, оскільки занадто високий рівень жиру в організмі може перешкоджати розвитку м’язів.

Збільшення кровотоку

Кровообіг життєво важливий для росту м’язів. Збільшуючи приплив крові за допомогою кардіовправ, ви отримуєте гарантію того, що ваші м’язи увіб’ють усі речовини, потрібні для росту і відновлення.

Активація м’язів

Сидячий спосіб життя призводить до руйнування м’язів, тому важливо підтримувати м’язи активними, щоб залишатися у формі. Кардіо — хороший інструмент для підтримки активності м’язів і запобігання їхньому руйнуванню.

Рекомендуем прочитать

Студенческий лидер извинился за антисемитские высказывания

OSHU

Готовы к любым условиям: выбираем противоударный смартфон

Партнер

Отмена церемонии вручения дипломов в Университете Южной Калифорнии

OSHU