hronika.info
Видеоновости

В Киеве водитель зачитал полицейским рэп. Видео

Во время оформления протоколов, водитель читал для патрульных рэп, каялся и даже записал видеообращение к другим водителям.

В воскресенье, 21 июля, в Киеве нарушитель ПДД на авто во время задержания правоохранителями читал рэп и извинялся за свой поступок.

Об этом сообщает пресс-служба полиции Киева, передает интернет-издание Хроника.инфо со ссылкой на apostrophe.ua.

«По словам водителя, он выпил 0,5 литра водки и решил заночевать в автомобиле своего товарища, но его родная сестра, понимая, что он может натворить беды, забрала ключи от автомобиля. Все его друзья отговаривали мужчину от идеи ночевать в салоне транспортного средства, но мужчина пообещал им, что не поедет кататься. Получив ключи от транспортного средства, он мгновенно его завел и попытался быстро уехать намного дальше, но наткнулся на экипаж патрульных», — рассказали в полиции.

Во время оформления протоколов, водитель читал для патрульных рэп, каялся и даже записал видеообращение к другим водителям с просьбой не садиться за руль в состоянии опьянения.

Нетверезий водій читав для патрульних реп та закликав інших водіїв не наслідувати його прикладВчора, близько 22-ї години, патрулюючи вулицю Академіка Каблукова, інспектори почули звук гальм та автомобіль ВАЗ, який на великій швидкості виїхав із-за повороту багатоповерхівки. За автомобілем бігло близько 10 осіб, які намагались завадити водію виїхати з дворової території. Патрульні перегородити своїм автомобілем виїзд з двору та зупинили кермувальника ВАЗ. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп'яніння та відразу повідомив патрульним, що вживав алкоголь і готовий за це понести покарання.Як з'ясувалось пізніше, зі слів водія, він випив 0,5 літра горілки та вирішив заночувати в автомобілі свого товариша, але його рідна сестра, розуміючи, що він може накоїти біди, забрала ключі від автомобіля. Усі його друзі відмовляли чоловіка від ідеї ночувати в салоні транспортного засобу, але чоловік пообіцяв їм, що не поїде кататись. Отримавши ключі від транспортного засобу, чоловік миттю його завів та спробував швидко поїхати чим далі, але наткнувся на екіпаж патрульних.Чоловік відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння, інспектори склали на чоловік протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП. Так як у чоловіка також не було при собі посвідчення водія та він не увімкнув покажчик повороту, коли виїжджав із-за будинку, а тому додатково на водія патрульні винесли постану за порушення ПДР. Під час оформлення адміністративних матеріалів, кермувальник читав для патрульних реп, каявся та навіть записав відеозвернення до інших водіїв з проханням не сідати за кермо в стані сп'яніння, бо патрульні завжди з'являються в потрібному місці у потрібний час.Я ви готові записати відеозвернення до інших водіїв із закликом не сідати за кермо в стані сп'яніння?🎥 Відео: https://youtu.be/MYLR_PDYdAY#Kyivpatrol _____Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Gepostet von Патрульна поліція Києва am Sonntag, 21. Juli 2019

Рекомендуем прочитать

Хроники ада: о жизни в Мариуполе сняли документальный фильм. Видео

Анна Мартынова

Джонсон и Зеленский выступили перед Верховной Радой. Видео

Анна Мартынова

В Подмосковье загорелся склад: площадь пожара составила 34 тысячи кв.м. Видео

Анна Мартынова