hronika.info
Видеоновости

В Черновцах пьяный водитель выпил пива при патрульных. Видео

Мужчина выпил пива на глазах у полицейских, объясняя свой поступок тем, что перенервничал, поскольку они его остановили.

На Буковине нетрезвый водитель выпил пива на глазах у патрульных, объясняя свой поступок тем, что перенервничал, сообщает патрульная полиция области, передает интернет-издание Хроника.инфо со ссылкой на Корреспондент.

«В Черновцах за нарушение правил дорожного движения патрульные остановили BMW. В ходе проверки документов выяснилось, что у водителя отсутствует полис страхования. Также полицейские заметили у водителя признаки алкогольного опьянения , а водитель начал нервничать и вести себя агрессивно», – сообщают в патрульной полиции.

Водитель всячески пытался избежать прохождения освидетельствования на состояние опьянения: сначала он ждал адвоката, через некоторое время «спешил» по делам, поэтому ждать алкотестер «Драгер» у него не было времени. Впоследствии мужчина сел в свою машину и при полицейских взял у пассажира бутылку с пивом и сделал несколько глотков.

Мужчина объяснил, что вызвал водителя, который сядет за руль его автомобиля, а он решил выпить пива, поскольку перенервничал и поэтому у него повысилось давление. Водитель, скорее всего не понимал, что избежать ответственности таким образом ему не удастся, а такими действиями только ухудшил свое положение.

На мужчину оформили протокол по ч.4 ст.130 (Применение водителем транспортного средства после дорожно-транспортного происшествия с его участием алкоголя). Ответственность за такое нарушение определяет суд, за это предусмотрен штраф около 20 тыс. гривен с лишением водительских прав на 3 года.. Также, мужчина получил постановление за управление транспортным средством без соответствующих документов.

ч.4 ст.130

Водій з характерними ознаками алкогольного сп’яніння випив пива на очах у патрульних, сказавши, що перенервувавсяВчора, близько 13-ї години за порушення правил дорожнього руху патрульні зупиняють транспортний засіб BMW. В ході перевірки документів з’ясовується, що у водія відсутній поліс страхування. Під час розгляду справи про адміністративне правопорушення поліцейські помічають, що у водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич не сперечається та погоджується з тим, що порушив ПДР та коли інспектори повідомляють про те, що в них виникла підозра, що громадянин керує автомобілем у стані сп’яніння чоловік починає нервувати та поводити себе агресивно.Водій всяко намагається уникнути проходження огляду на стан сп’яніння: спочатку він чекає на адвоката, через деякий час він поспішає по справах, тому чекати на алкотестер «Драгер» в нього нема часу. Згодом водій сів у свій транспортний засіб та при поліцейських взяв у пасажира пляшку з пивом та зробив декілька ковтків. Чоловік пояснив, що викликав водія, який сяде за кермо його автомобіля, а він вирішив випити пива, оскільки перенервувався та через це в нього підвищився тиск. Водій, швидше за все не розумів, що уникнути відповідальності таким чином йому не вдасться, а такими діями він тільки погіршив своє становище.На чоловіка оформили протокол за ч.4 ст.130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі (крім тих, що входять до офіційно затвердженого складу аптечки або призначені медичним працівником), або після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують його увагу та швидкість реакції, чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду.). Відповідальність за таке порушення визначає суд, за це передбачено штраф 20 400 гривень та позбавлення прав на 3 роки або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб теж з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Також, чоловік отримав постанову за керування транспортним засобом без відповідних документів.#ПорядокЦеТи#вашапатрульнаполіція_cv#ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті#патрульнаполіціячернівці

Gepostet von Патрульна поліція Чернівецької області am Donnerstag, 26. September 2019

Рекомендуем прочитать

Хроники ада: о жизни в Мариуполе сняли документальный фильм. Видео

Анна Мартынова

Джонсон и Зеленский выступили перед Верховной Радой. Видео

Анна Мартынова

В Подмосковье загорелся склад: площадь пожара составила 34 тысячи кв.м. Видео

Анна Мартынова