hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

АЗС депутата-регіонала працюватимуть в «ЛНР»

В «ЛНР» прийнято рішення про повернення до роботи на теренах республіки»мережі АЗС «Східні ресурси». Цей процес відбувається за наказом глави самопроголошеної республіки Ігоря Плотницького.

ТОВ «Східні ресурси» працює на ринку Луганської області з 1994 р. Крім мережі АЗС, компанія мала у власності Луганську нафтобазу. «Східні ресурси» є джобером «ТНК-ВР Коммерс», більша частина АЗС працювала під брендом «ТНК» і мала 37 АЗС на Луганщині. Власником мережі є Володимир Шостак, депутат Луганської обласної ради від «Партії регіонів».

Свого часу бойовики вирішили «націоналізувати» 14 АЗС «ВР». Згідно з програмою, розробленою в «ЛНР», вони повинні були бути перейти у «державну власність» разом з іншими «безгоспними АЗС» (загальною кількістю близько 50).

«На сьогоднішній день стоїть мета в тому, щоб були державні заправки, і ті власники, які працюють на нашій території і руки яких не заплямовані кров\’ю наших людей, будуть працювати. Система буде і державна, і приватна», — пояснив Плотницький. Втім, на території «ЛНР» відчуваються серйозні проблеми з паливно-мастильними матеріалами. Наразі, мешканці тимчасово окупованих районів Луганської області можуть придбати паливо в основному у приватних осіб за ціною до 55 рублів за літр, на заправках бензин коштує 48 рублів і з\’являється вкрай рідко.

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU