hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Школу терористичної організації «ЛНР» створив Кремль

На території «Чайки» створена диверсійна школа.

Активізація діяльності ДРГ бойовиків і загострення ситуації на Первомайсько-Стаханівському напрямку пов\’язана із закінченням курсу навчання і складанням випускних «іспитів» курсантами диверсійної школи, яка розташована поблизу тимчасово окупованого м. Первомайськ Луганської області.

На території колишнього піонерського табору «Чайка» російськими кураторами створена диверсійна школа, в якій «курсанти» проходять відповідну підготовку для подальшої участі у бойових діях та диверсійної діяльності на території України.

Під керівництвом інструкторів, загальною кількістю до 20 чоловік, бойовики проходять курси з вогневої підготовки, надання першої медичної допомоги і диверсійної діяльності. Серед «курсантів» та випускників цієї школи є колишні російські кримінальні злочинці.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа» протягом останнього тижня відбувалася ротація серед особового складу викладачів та інструкторів диверсійної школи.

Як повідомлялося раніше, у Луганській області військовослужбовці Збройних сил України під час зіткнення затримали громадянина РФ, який є комендантом окремої мотострілкової бригади терористичної організації «ЛНР».

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU