hronika.info
Владимир Цыбулько
Все статьи автора
Мнения

Про що каже свіжа соціологія від Центру Разумкова

Свіжак від ЦР з\’явився після дивакуватого опитування КМІС.

Найдражливішим , напевне, для багатьох буде показник у президентському рейтингу — ви не повірите, але найвищий президентський рейтинг має чинний глава держави Петро Порошенко — 16,2 серед тих, хто піде на вибори… Судячи з цього показника — президент перестає сприйматися як обраний феодал, а лише найнятий керівник оборонного і міжнародного напрямків.

Найбільшу кількість голосів на виборах до Верховної Ради отримав би БПП (13,3%), на другому місці – «Батьківщина»(12,2%), на третьому – Опоблок (10,6%) звідси і змичка Тимошенко з Оппоблоком — вони сподіваються сформувати коаліцію на трьох із партією «За жізнь!», котра в опитування КМІС має неприродні показники. Тому й роги кремля за цим сценарієм так прочитуються без додаткових діоптрій, бо саме Росія найбільш зацікавлена в цьому сценарії.

Хоча 67% вважають, що країна йде в неправильному напрямку, 61% впевнені Україна здатна подолати труднощі або зараз, або в найближчій перспективі.

Не долають 5% ані партія ні Демальянс, навіть вже й без Лещенка, ані партія Саакашвілі, навіть вже з Саакашвілі, ні Правий сектор , ні Дія Яроша. І що цікаво — ліві без найменших шансів — вже й зрадники не хочуть голосувати за зрадників.

І що несподівано — всі опозиційні політики мають негативний баланс довіри-недовіри, а найбільший негативний баланс серед усіх опозиціонерів мають Тимошенко, Ляшко та Саакашвілі. У Тимошенко цей баланс з початку року погіршився на 10%.

Міф про нібито соціологічну перевагу Тимошенко постійно підтверджується та генерується лише одним джерелом – КМІС, який є явно заангажованим «Батьківщиною». І не лише нею — адже показники партії » За жізнь!»- 8,6%, покоробили навіть досвідчених соціологів , хоча контент-аналіз останнього КМІСівського опитування, показує, що питання анкети «завірусовані» ідеологемами саме Батьківщини …

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU

1 комментарий

Ілля 25.11.2016 в 17:45

Я вже давно не голосую ні за Тимошенко, ні за її партію. Мені дивно , що її так "мочить".влада. Боїться? Відбулося вже два Майдани, і хто б не сидів на Банковій , боротьба з Тимошенко не припиняється. Іноді думаю, що коли б кілька сотень працівників АП зробили по маленькому кроці в напрямку реформ, життя в Україні змінилося б на краще. Та ні, їм не до реформ і не до життя простих людей, які утричі збідніли за нинішньої влади. Так бояться Тимошенко, за якою нема ніяких подвигів, що готові жертвувати державою, аби затоптати жінку з косою.

Ответить

Комментарии закрыты.

Оставить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.