hronika.info
Арсен Аваков
Все статьи автора
Мнения

Ліс рубають – бакси летять

Арештовані всі директора лісгоспів Рівненської області.

Співробітники Управління захисту економіки Нацполіціі спільно з Військовою прокуратурою провели спецоперацію по викоріненню корупційної складової в лісгоспах від нижчої ланки до верхівки.

Щоб спокійно працювати «по закону», директори лісгоспів заносили керівництву десятки тисяч євро. А ті, в свою чергу, домовлялися з контролюючими службами про позитивний результат їх перевірок.

5 березня, затримали в.о. начальника і екс-керівника Управління лісового та мисливського господарства Рівненської області та 8 директорів лісгоспів, які «сумлінно» працювали навіть на вихідні дні.

До речі, колишній керівник пішов зі свого посту місяць тому. Його «справу» продовжив новопризначений начальник.

15 тисяч євро і 5 тисяч доларів привезли директори лісгоспів керівництву управління. Указану суму повинні були передати перевіряючим з Держлісагентства за приховування виявлених порушень. Корупція в класичному вигляді, якісно задокументовані і ті хто брав, і ті хто давав!!!

Дякую співробітникам Управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Нацполіціі і військовій прокуратурі за відмінну відпрацювання та оперативне затримання.

Крок за кроком знищимо корупцію.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU