hronika.info
Игорь Головань
Все статьи автора
Мнения

Як фінансувати тероризм «правильно»

Про мудрість депутата Чорновол.

Славнозвісний Остап Бендер закликав шанувати кримінальний кодекс. Хтось назве таку позицію мудрою, але не народний депутат України Чорновол Тетяна Миколаївна.

Деякі підприємці Донецької та Луганської областей не схотіли співпрацювати з сепаратистами так званих ДНР/ЛНР, не схотіли платити їм данину, а тому давно вратили свій бізнес.

Нерозумні!

А треба було терористів підкупити! Платити «сепарським бандам за «кришу», за рух залізницею, за припинення обстрілів комунікацій з електропостачання, за «захист» від наїздів конкуруючих сепарських банд».

Хтось може подумати, що то є злочин, передачений статтею 258-5 Кримінального кодексу України.

А от і ні, заперечує мудрий законодавець.

Ви ж не просто грошей сепаратистам даєте, а типу з «благімі намєрєніямі», щоб в українському правовому полі податки платити.

Тому розумний бізнесмен, що пізнав мудрість народного депутата Т.М.Чорновол, має платити і сепаратистам, і в український бюджет, а що залишиться – прибуток.

Шкода тільки, що законодавець не роз\’яснила докладно, у якій пропорції треба платити сепаратистам і в бюджет. Слід дотримватися паритету чи сепаратистам можна і більше?

І є ще одна «нестиковочка».

Людей засуджують за передачу сепаратистам стартових пакетів мобільного зв\’язку. А ті люди, либонь, теж якусь копійчину податків в український бюджет платили. То за що п\’ять років покарання?

Але і на це є у народного депутата відповідь.

Все треба робити як і у часи дикого капіталізму на початку 90-тих.

Треба «кришу» мати не тільки на неконтрольованих територіях.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU