hronika.info
Евгений Магда
Все статьи автора
Мнения

«Свята простота» від Лаврова

Міністр закордонних справ визнав факт втручання РФ у конфлікт на Донбасі.

Сучасний «Містер Ні» російської дипломатії вчергове заявив, що Москва захищатиме російськомовне населення. Цю тезу офіційні особи РФ активно використовують вже не перший рік, практично після розпаду СРСР почали говорити про захист російської мови та її носіїв. Щоправда, коли етнічних росіян дискримінували у країнах Центральної Азії, у Кремлі мовчали.

Слова Лаврова «про захист цивілізації» – це вже звична претензія Росії на власну унікальність, спроможність бути не такою як всі, вищою та кращою. На думку Кремля, ці переваги дає ядерний арсенал та величезні простори держави. Російське керівництво продовжує жити поглядами ХІХ – першої половини ХХ століття, і навіть дивно, що Путін досі не поцікавився, скільки у Папи Римського Франциска дивізій.

Для України слова Лаврова означають лише те, що боротьба за відновлення суверенітету та територіальної цілісності буде тривалою та напруженою, для перемоги всім нам потрібно сконцентруватися та зосередитися на досягненні нових успіхів. Адже ми і без підказок знаємо, хто відрізав від України Крим та розпалив полум’я війни на Донбасі.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU