hronika.info
Денис Казанский
Все статьи автора
Мнения

Генпрокуратура – це не дитячий садок

З приводу затримання Саакашвілі.

ГПУ заявляє, що Саакашвілі мав свідчити по справі Майдану, тому його депортація зашкодить слідству проти «беркутівців». Фактично це означає, що Генпрокурора ніхто не спитав, коли приймалося рішення про вигнання Саакашвілі з країни.

Не зрозумів, як так? Виходить, що у нас до Юрія Луценка ставляться як до якоїсь ганчірки, яка нічого не вирішує. Генпрокуратура — це що, дитячий садок? Всім байдуже, що вона проводить якісь слідчі дії, у яких Саакашвілі задіяний? Яка ганьба. Таке враження, що у владних кабінетах панує повний хаос. Як вони взагалі керують державою?

Цікавить ще один момент. Вчора депутат Ігор Луценко повідомив, що Саакашвілі вивозили до Польщі приватним літаком Петра Порошенка, який оформлений на офшор. Доказів того, що літак належить українському президентові у відкритих джерелах я не знайшов. В АП це твердження спростовують. Але питання все одно залишається відкритим. Кому належить літак, яким Саакашвілі відправили до Польщі? Чому державні органи користуються літаком, який оформлений на якійсь мутний офшор? Скільки заплатили за цей чартер і чиї кошти витратили? Бюджетні (тоді питання — з якого біса наші гроші на це витрачаються і хто їх отримав) або приватні? Якщо приватні — то чиї?

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU