hronika.info
Владимир Цыбулько
Все статьи автора
Мнения

Майдан – особливе для українців місце

Не можна приватизувати право на пам\’ять.

Розумію, коли політики зміщують акценти, вони борються за владу, але навіщо це журналістці, хіба якщо це є політикою власників каналу. Після Майдану політики не лише не бояться ходити в люди, і це на відміну від «януковичів», відбувається без перекриття вулиць, без численої охорони.

Майдан – особливе місце, і якщо на ньому хтось хоче поквитатися із колишніми соратниками, або з власними обранцями, то це насправді дуже прикро!

Перед тим як звинувачувати когось у власних невдачах, варто запитати чи все тобою особисто зроблено для успіху того і держави. Володимир Гройсман, Степан Кубів і Андрій Парубій прийшли поклонитися своїм побратимам, так як і всі інші, хто в цей день прийшов на Майдан. Чи може вже хтось приватизував право на пам\’ять, і вказує тепер — кому можна згадувати героїв Небесної Сотні, а кому ні?

Ми ж прекрасно розуміємо з якими досягненнями кандидат від влади може виходити на вибори, і з яким не може, і прекрасно розуміємо, хто примовк у ці дні і чекає доки українці знову вчепляться один одному в горлянку, як це 100 років тому….схоже, що історія мало кого і мало чому вчить….

А щодо якості цієї подачі, то коли журналістка має безпечний доступ до перших осіб держави, значить «обпльовували» й її, оскільки вона також якась влада, хай навіть «четверта»? Чи вона себе сама подібним стилем подачі виставила, як особу акцентовану?

Джерело

Рекомендуем прочитать

Ледниковые периоды на Земле: сколько их было и смогут ли люди пережить грядущие

Георгий Юрьев

Ученые выяснили, почему люди зевают: это имело важное значение для наших предков

Георгий Юрьев

Украина рискует остаться без бензина: как исправить ситуацию

Анна Мартынова