hronika.info
Сергей Фурса
Все статьи автора
Мнения

Патріархат УПЦ МП застряг у Середньовіччі

Марш рівності – це не тільки про толерантність.

Папа Римський сказав: «Бог створив геїв і любить їх такими». У Московському патріархаті заявили, що Марш рівності — це гріх. Горітимете ви всі в пеклі.

Це все, що треба знати, щоб порівняти ці дві гілки однієї релігії. Одна з яких йде в ногу з часом, а інша застрягла в Середньовіччі. І затягує туди свою паству. У дуже духовне Середньовіччя, де можна було торгувати індульгенціями, віджимати активи єретиків і посилати тисячі людей вбивати і грабувати. Головне лише, щоб вони потім віддали церкві свою частку. Ідеальний світ для Московського патріархату.

Але ось біда, це дуже не комфортний світ для звичайних людей. Які хочуть смачно їсти, довго жити, відчувати себе вільними і дуже цінують блага сучасного світу. Наприклад, приймають душ, чистять зуби і лікуються не у знахарів, а у професійних лікарів.

Середньовіччя Московського патріархату — це про злобу. Про жорстокість. Про дурість. Світ Папи Римського — це про любов.

Так що Марш рівності — це не тільки про толерантність. Це і про свободу. І про прогрес. Про повагу особистості. І про гарне довге життя. Одного без іншого не буває. І якщо ви проти, то ласкаво просимо в Середньовіччя. З усіма його радощами. І тоді вам не дарма Кличко відключив гарячу воду. Готуйтеся.

А якщо ви хочете жити комфортно в сучасному світі, то повинні поважати інших людей, їх вибір, бажання. Не можна йти в сучасну Європу і тягнути з собою варварство Середньовіччя. З таким багажем вас не пустять на поріг. І будуть праві. Тому що ніхто не хоче мати за своїм обіднім столом дикуна, який не миє руки перед їжею, а після обіду витирає їх об штори.

І так, якщо ви боїтеся, що ваші діти, подивившись на Марш рівності, змінять свою орієнтацію, то запишіть їх відразу на Хресних хід по будь-якому випадку. Або на парад перемоги з портретами дідів. Якщо це працює таким чином, то шкоду від Маршу рівності швидко виправлять. Або нехай сходять на загадковий марш на захист традиційної сім\’ї. Головне тільки поясніть їм, що традиційна сім\’я — це не та, де батько бухає і б\’є маму, а та, де двоє люблять один одного. І якщо ви зрозумієте це, то зрозумієте, що і Марш рівності виходить за те ж саме. За право двох людей любити один одного і бути разом.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU