hronika.info
Виктор Таран
Все статьи автора
Мнения

Нова поліція діє адекватно і превентивно

Пересвідчився у цьому на власному прикладі.

Під Бердичевим мене спинили наша Нова Поліція. Питання «порушення» будо досить спірним тому приготувався дискутувати з поліцейським 😉 Однак, через 2 хвилини спілкування у мене відпало бажання сперечатися.

Поліцейський, після представлення та вказування на імовірне порушення, сказав що його завдання не покарати мене, а попередити (!) аби я не втратив у халепу. Після цього він прочитав мені лекцію на 10 хвилин про те що в Україні на дорогах щороку гине більше 3000 людей. І саме тому на днях стартувала урядова державна програма з підвищення безпеки дорожнього руху до 2020 р мета якої зменшити на 30% кількість аварій і смертності. Що перевищення швидкості це не єдина проблема, більшою є увага та відповідальність водія (це мій випадок — не розібравшись на незнайомій трасі не там повернув).

Пообіцяв що найближчим часом вони встановлять на цьому перехресті нові лімінісцентні знаки та острівки безпеки (благо виділили кошти) Після чого – відпустив.

Ну що ж, приємно що Нова поліція діє адекватно і превентивно. За пару місяців коли їхатиму знову до Вінниця перевірю чи спрацює урядова програма і чи з’являться нові знаки та острівки безпеки.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU