hronika.info
Дмитро Снєгирьов
Все статьи автора
Мнения

Футбол в Луганську під прицілом снайпера

Відбувся футбольний матч на «кубкок чемпіонів Донбасу».

Організаторами змагань виступили громадські організації «футбольний союз ЛНР» і «футбольний союз ДНР». Примітно, що проросійські ЗМІ анонсували цей матч , як «міжнародний».

Футбольний матч мав розпочатися о 15.00. Утім ще за добу до початку матчу територія навколо стадіону «Авангард» була оточена співробітниками спецслужб самопроголошеної «ЛНР».

Підвищені заходи безпеки пояснювалися можливою присутністю на стадіоні т.в.о. «глави ДНР» Дениса Пушиліна та т.в.о. «глави ЛНР» Леоніда Пасічника.

Крім Пушиліна донецьку делегацію представили «заступник голови народної ради ДНР» Ольга Макєєва, депутат так званої «народної ради ДНР» Любомир Пушкін, а також в.о. «міністра молоді, спорту і туризму ДНР» Олександр Громаков.

Під час проведення футбольного матчу на трибунах стадіону «Авангард» була зафіксована присутність снайперських пар з числа бійців загонів спецпризначення силових структур «ЛНР».

Показово, що незважаючи на безкоштовний вхід, кількість вболівальників на трибунах забезпечувалася за рахунок місцевих мешканців, які працюють у бюджетній сфері, а також школярів.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU