hronika.info
Виктор Уколов
Все статьи автора
Мнения

Кортеж Тимошенко та її декларація

Два риторичних питання.

Для чого обирати президентом політика, яка обманює своїх виборців?

На чиї гроші Тимошенко веде виборчу кампанію і чиїми грошима буде розраховуватись у випадку обрання з тими, хто дає мільйони на її тисячі білбордів та дорогезну телерекламу?

Втім, друге питання не риторичне — на нього варто знайти відповідь.

1+1: «Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко оприлюднила декларацію про прибутки за 2017 рік. Про це повідомляє ТСН.

Голова політичної партії «Батьківщина», народний депутат Юлія Тимошенко орендує в Козині під Києвом будинок своєї сестри та користується 4 суміжними ділянками. Про це свідчить оприлюднена декларація політика від 2017 року.

При цьому, дві земельні ділянки належать двоюрідній сестрі Тимошенко Шараповій Тетяні Валеріївні та, згідно з декларацією, перебувають під орендованим домом. Ще двома ділянками, які «межують з об\’єктом оренди», володіє тітка нардепа Ульяхіна Антоніна Миколаївна.

Відповідно до декларації, дохід Тимошенко за минулий рік становив 560 тис. грн, з яких 225,5 тис.- депутатська зарплатня.

Загальний дохід подружжя Олександра та Юлії Тимошенко у 2017 році склав понад 4 млн грн. Її чоловік задекларував дохід від підприємництва у майже 3,4 млн грн.

Внесла в декларацію лідер «Батьківщини» і деякі ювелірні вироби: сережки, підвіски, перстні, намисто – загалом вісім позицій.

При цьому власної нерухомості, транспортних засобів і корпоративних прав, згідно з декларацією, у Тимошенко немає.»

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU