hronika.info
Виктор Таран
Все статьи автора
Мнения

Танці з бубнами перед електоратом

Щодо «перемоги» Тимошенко.

Які наслідки матиме вчорашє рішення суді Аблова на соціально-економічну ситуацію країни?

Сухі факти: Судя окружного суду Аблов скасовує не діючу Постанову №315, замість якої вже пів року діє Постанова № 867. Таким чином було «скасоване те чого не має, щоб довести не зрозуміло що» 🙂

Однак, незважаючи на цей оксюморон, юристи ЮВТ трублять про перемогу, анонсуючи зниження ціни на газ та імовірні мільярдні компенсації громадянам коштів з державного бюджету.

Якщо гіпотетично уявити, що штабісти Леді Ю. праві, можна лиш уявити наслідки для фінансової стабільності Держави, якщо розпочнуться виплати, які абсолютно не передбачені у державному бюджеті.

Паралельно ми отримали репутаційні втрати в очах МВФ та інших міжнародних партнерів, оскільки знову продемонстрували, що для нас поняття «верховенства права» та уміння дотримуватись взятих зовнішніх зобовязань не існує. Адже частина українських політиків в черговий рах продемонструвала, що в угоду політичної сиюсекундної коньюктури вони здатні покласти на алтар перемоги фінінсову та економічну стабільність держави.

Наслідки.

Очевидно, що Уряд, який дбає про фінансову стабільність Держави та збереження іміджу перед міжнародними партнерами, ухвалу суду оскаржить і Постанова в дію не вступить.

По факту вчорашнє рішення своєрідні «танці з бубнами перед електоратом,» політичний піар, мета якого запустити «медійний пил» у «вуха виборців».

Тепер найголовніше питання — чому це рішення було ухвалене саме зараз? Все просто, в умовах спадання динаміки рейтингу Тимошенко, що демонструють всі (!!!) провідні соціологічні структури, її Штаб вирішив відійти від риторики «нового курсу,» «блокчейну,» «3d технологій,» і повернутися до старої доброї «соціальної риторики» кидаючи для реалізації цієї старетегії всі ресурси.

До речі, остання запущена в інформ простір штабістами Юлі тези «поверну кошти вкладникам Ощодбанку СРСР» є не прямим доказом моєї гіпотези.

Однак, оскільки на «соціальній ниві» «пасуться» більшість кандидатів думаю це помилка, оскільки в очах виборців вона втрачає імідж «візіонерки,» «стаючи однією із патерналістських кандидатів.»

Ситуацію для Юлі ускладнює Гриценко, який після «гамбіту Садового,» почав дихати їй в спину отримавши всі шанси випередити її у боротьбі за 2-3 місце.
І останнє. Аблов — суддя, який 9 грудня 2013 року ухвалив рішення дозволити Беркуту розігнати Майдан. Не покаране і не люстроване зло повертається.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU