hronika.info
Видеоновости

ВСУ нанесли мощный удар по позиции боевиков на Донбассе. Видео

Боевики не заметили квадрокоптер ВСУ, который корректировал огонь.

Украинские военнослужащие в ответ на провокационный обстрел нанесли удар по боевикам неподалеку зоны, которую российские пропагандисты выдают за промзону в Авдеевке.

Об этом сообщается в публикации «Повернись живим» в Facebook, передает интернет-издание Хроника.инфо со ссылкой на apostrophe.ua.

Отмечается, что боевики не заметили квадрокоптер ВСУ, который корректировал огонь.

«Они, как всегда, обстреливали наши позиции. Уверенные в себе российско-террористические бандформирования даже не догадывались, что в 100 метрах от них уже висит коптер, и минометный взвод готов давать ответ», — пишут авторы публикации.

В ходе «зачистки» у защитников Украины произошел несчастный случай с минометом – мина застряла в орудии. Это спасло жизни шестерых боевиков.

«Несколько мин на пристрелку, затем попадаем прямо во вход, и наконец прямое попадание в «укрепление». Переключаем на фугас, чтобы пробить бетонную крышу, — и «аборт» … Пока минометчики 20-го ОМПб 93-я ОМБр Холодный Яр принимали «роды», контуженные и испуганные террористы бежали окопа», — говорится в публикации.

Українські воїни знищують терористів на Донбасі

Поговоримо про аборти? У всьому світі сперечаються про доцільність абортів. У деяких країнах існують навіть цілі партії та асоціації прихильників або противників цієї процедури. Я, як військовий, маю своє бачення з цього приводу. Вважаю, що потрібно зробити все можливе і неможливе, щоб уникати абортів. Особливо в умовах бойових дій. «Аборт» – слово з військового сленгу, яке означає вилучення із ствола міномету міни, яка дала осічку. Після закидання міни у ствол не спрацьовує вишибний патрон, тому міна зі зведеним підривником залишається у стволі. Двоє військових нахиляють міномет, щоб міна вийшла зі ствола. Ще один солдат ловить міну руками. Мало того, що процес дуже напружений і небезпечний, так ще й збивається приціл. Коригувальнику доводиться заново пристрілюватись.Саме такий випадок урятував шістьох бойовиків від ліквідації. Того вечора вони, як завжди, обстрілювали наші позиції. Впевнені у собі російсько-терористичні бандформування навіть не здогадувались, що за 100 метрів від них уже висить коптер, і мінометний взвод готовий давати відповідь. Кілька мін на пристрілку, потім влучаємо просто у вхід, і нарешті пряме влучання в «укріпку». Перемикаємо на фугас, щоб пробити бетонний дах, — і «аборт»… Поки мінометники 20-го ОМПб 93-тя ОМБр Холодний Яр приймали «пологи», контужені та перелякані терористи тікали окопом. Цим відеозвітом передаємо вітання російському пропагандисту Олександру Сладкову. Саме на цій позиції він полюбляє знімати сюжети про авдіївську промзону. Сашко, це часом не ти тікав окопами разом із командиром терористів Крестом?)Хочете бачити більше таких відео? Тоді підтримуйте українських бійців, які дають по зубах ворогові на Донбасі: https://clc.to/jk4YNwАвтор: Rustam MustafaevФонд «Повернись живим»

Gepostet von Повернись живим am Mittwoch, 14. August 2019

Рекомендуем прочитать

Хроники ада: о жизни в Мариуполе сняли документальный фильм. Видео

Анна Мартынова

Джонсон и Зеленский выступили перед Верховной Радой. Видео

Анна Мартынова

В Подмосковье загорелся склад: площадь пожара составила 34 тысячи кв.м. Видео

Анна Мартынова