hronika.info
Виталий Портников
Все статьи автора
Мнения

Диявольський квартет: луганська «втрата»

Бандити будуть продовжувати знищувати один одного.

Підрив машини ватажка «ЛНР» почав обростати численними версіями.

Хто прибрав Плотницького? Свої ж «соратники» з керівництва «народною республікою» або ж російські спецслужби, які вирішили таким чином провести кадрові перестановки в Луганську? А може, варто повірити Олегові Царьову, який вже поспішив звинуватити в замаху на Плотницького українські диверсійні групи? Адже є велика спокуса думати, що наші спецслужби можуть розквитатися зі зрадниками Батьківщини. Виникає тільки питання: навіщо?

Ніякого Плотницького – як, втім, і ніякого Захарченка – просто не існує. Є лише якась функція, покликана символізувати існування так званих «народних республік» (так бойовики називають свої сепаратистські збройні уруповання, підтримувані Росією – ред.). Як відомо, Плотницький – аж ніяк не перший керівник «народної республіки». Якщо після замаху він не виживе або відправиться на лікування, «республікою» керуватиме хтось інший. І цей інший буде виконувати вказівки Суркова (помічника президента Росії Владислава Суркова, якого називають кремлівським куратором російського втручання на Донбасі – ред.), як і його попередники.

Але що дійсно має значення в замаху на Плотницького – так це те, що він бандит, якому було доручено «зачистити» окуповану територію Луганської області від інших бандитів. І з цим завданням він впорався наполовину.

Наполовину – тому що «царки» на місцях – різноманітні Мозгові та інша нечисть – були або ліквідовані, або вигнані. Але після цього загострилася конкуренція за власність і гроші між бандитами в самому Луганську.

Адже неважливо, ким ти себе вважаєш – «главою республіки» або «силовим міністром». Важливо, що перебування на цій вигаданій посаді відкриває тобі шлях до збагачення. І ти готовий прибрати будь-кого, хто стоїть у тебе на цьому шляху.

Вчора прибирав Плотницький. Сьогодні здійснено замах на Плотницького. Бандити будуть знищувати один одного, поки серед них не виділиться один «альфа-самець», який здатний прибити до стіни свого робочого кабінету скальпи вбитих «соратників». Або поки угруповання «ЛНР» не буде демонтовано, а його ватажки не постануть перед українським судом і не відповідатимуть за свої злочини.

Якщо, звичайно, за цей час вони не переб’ють один одного.

Джерело

Рекомендуем прочитать

TikTok в США всё? Законопроект уже принят

OSHU

«Шляпа MAGA» и другие мифы: ИИ вводит в заблуждение избирателей

OSHU

Если вы ищете дешёвый дом на Гавайях, попробуйте лавовую зону

OSHU