hronika.info
Видеоновости

Кличко показал реконструкцию Киевского зоопарка. Видео

Киевский зоопарк будет работать в новом формате.

Мэр Киева Виталий Кличко показал, как ведутся работы по реконструкции Киевского зоопарка.

По его словам, вскоре строители закончат новый вход с подземным океанариумом. Они также устанавливают универсальный вольер для животных и птиц и приматник, передает интернет-издание Хроника.инфо со ссылкой на НВ.

Новый вход в зоопарк расположится на углу проспекта Победы и улицы Зоологической.

Там уже установили скульптуру Жираф высотой 15 метров. Кроме того, на площади перед входом установят скульптуры Львы и Зубр.

Попасть в зоопарк через новый вход можно будет уже в сентябре. Строительство универсального вольера планируют завершить до конца года. Приматник откроют летом 2020 года.

.

Друзі! Скоро столичний зоопарк постане перед гостями в оновленому форматі. Роботи з реконструкції зоопарку тривають. Відвідувачі вже могли оцінити оновлені озера біля входу з боку проспекту Перемоги, місток між озерами та альтанку над водою, павільйон для пеліканів, оглядовий амфітеатр. Наразі будівельники працюють, аби невдовзі презентувати гостям зоопарку новий вхід, з підземним океанаріумом поруч, зводять універсальний вольєр для тварин і птахів та приматник. Новий вхід, до речі, буде на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Уже встановили скульптуру «Жирафа» заввишки 15 метрів, яку добре видно з проспекту Перемоги. Будуть на площі перед новим входом і відомі скульптури "Зубр" та "Леви" — замість старих виготовляють нових звірів. Потрапити у зоопарк через новий вхід можна буде вже в вересні. Будівництво універсального вольєру плануємо завершити до кінця цього року. А приматник — влітку наступного. Ми хочемо оновити формат зоопарку – створити максимально наближені до природніх умови утримання для тварин. Щоб у столичному зоопарку не було кліток, а був відкритий простір. Для цього використовуємо досвід наших європейських колег з Німеччини, Франції, Швейцарії. Переконаний, київський зоопарк повинен стати одним з найкращих зоопарків Європи!

Gepostet von Кличко — мер am Freitag, 16. August 2019

Рекомендуем прочитать

Хроники ада: о жизни в Мариуполе сняли документальный фильм. Видео

Анна Мартынова

Джонсон и Зеленский выступили перед Верховной Радой. Видео

Анна Мартынова

В Подмосковье загорелся склад: площадь пожара составила 34 тысячи кв.м. Видео

Анна Мартынова