hronika.info
Общество

Киевлянам предложили альтернативу электричкам

Также названа причина проблем с электричкой.

ПАО «Укрзалізниця» предлагает проект Kyiv City Express, который соединит между собой городское и пригородное железнодорожное сообщение, передает Хроника.инфо со ссылкой на kiev.sq.com.ua.

Об этом сообщил глава предприятия Евгений Кравцов. По его словам, такие поезда позволят жителям пригорода столицы быстро добраться до работы и места учебы.

Евгений Кравцов также добавил, что есть отдельные наработки по обновлению инфраструктуры пригородного вокзала Киев, улучшению транспортного сообщения с Троещиной и интеграции пригородного железнодорожного сообщения с другими видами транспорта. Все эти предложения переданы КГГА.

Руководитель «Укрзалізниці» отметил, что предприятие и ранее неоднократно обращалось к властям Киева с различными предложениями, но ответной реакции не последовало.

Читайте также: Богдан рассказал, что шептал на ухо Зеленскому

Причиной, по которой городская электричка курсирует не по графику, а ее вагоны не выходят вовремя из ремонтных мастерских, Евгений Кравцов назвал долги. Так, задолженность КП «Киевпастранс» перед ПАО «Укрзалізниця» составил 6 млн грн. за ремонт электропоездов и 12 млн грн. – за пользование инфраструктурой.

Допоможемо Київпастранс / Kyivpastrans розібратися, чому електрички, які ми передали їм на баланс у 2012 році, не виходять вчасно з ремонту та курсують не за графіком. а. Борги Київпастрансу перед Укрзалізницею: за ремонт електропоїздів – 6 млн грн, за користування інфраструктурою – 12 млн грн. б. Відсутність діючих договорів на ремонт рухомого складу. Саме тому компанія вітає ініціативу Міністра інфраструктури Vladyslav Kryklii щодо створення спільної робочої групи КМДА і Укрзалізниці, яка нарешті взялася за вирішення транспортних проблем столиці. Укрзалізниця пропонує проект Kyiv City Express, який з'єднає між собою міське та приміське залізничне сполучення. Тож, мешканці міст-сателітів Києва зможуть швидко дістатися до місця роботи або ж навчання. Також є окремі напрацювання щодо оновлення інфраструктури приміського вокзалу «Київ», поліпшення транспортного сполучення з Троєщиною та інтеграції приміського залізничного сполучення з іншими видами міського транспорту. Свої пропозиції виклали і передали колегам з КМДА. Укрзалізниця й раніше неодноразово зверталася до влади Києва з пропозиціями, але, мабуть, очільники столиці мали більш нагальні проблеми. Сподіваюся, що завдяки підтримці Міністерства інфраструктури та уряду, за умови належної уваги з боку міської та обласної влади, проект із розвитку Київського залізничного вузла нарешті буде реалізовано.Відео побачив у соцмережі

Gepostet von Євген Кравцов am Freitag, 13. September 2019

Рекомендуем прочитать

Внутрисезонный турнир нба: плюсы, минусы и проблемы

Партнер

Ирландия голосует против: семья остаётся традиционной

OSHU

Как и когда применять крем для тела?

Партнер