hronika.info
Общество

Що таке підсумок сухарний?

підсумок сухарний

Спорядження професійного військового складається з багатьох елементів. Важливу роль серед них відіграють підсумки сухарні, які входять у перелік базового армійського комплекту. Що це таке і як правильно вибрати такий елемент спорядження – розповідаємо у статті.

Для чого військовим підсумки-сухарки?

Сухарний підсумок чи, як його ще називають, сухарка – це наплічник особливого дизайну, в якому військові можуть переносити невеликі запаси їжі, додаткові боєкомплекти, компас, налобний ліхтарик, інструменти тощо.

Розмір і конструкція сухарок можуть бути різними, залежно від призначення моделі. Найменші мають місткість до 3 л, великі бувають і на 18 л. Традиційно, такі сумки шиють з міцних зносостійких та вологонепроникних матеріалів, що дозволяє користуватися ними в складних погодних умовах.

Яку сухарку вибрати?

В Україні хороший вибір сухарок пропонує компанія ukrarmor, яка займається виготовленням і продажем професійного спорядження для військових. В асортименті їх онлайн-магазину є недорогі підсумки різного розміру, забарвлення конструкції.

Щоб було простіше вибрати сухарний підсумок, варто знати, що військові послуговуються моделями декількох типів:

  • класична – найпопулярніша модель, що застосовується разом з розвантажувальною системою чи РПС, має кріплення, сумісне з військовою амуніцією, систему регулювання, та об’єм від 3 до 6 л;
  • тактична сухарка-наплічник – залежно від конструкції може кріпитися на розвантажувальну систему або фіксуватися з допомогою власних повноцінних лямок, внутрішній об’єм – 10-12 л чи більше, має декілька відділень;
  • розкладна сумка – має багато відділень, конструкція передбачає різні варіанти носіння, застосовується зазвичай для перенесення інструментів, є важливою частиною екіпірування саперів-підривників.

Якщо виникають сумніви щодо того, який варіант сухарки обрати, краще скористатися додатковою порадою фахівців, які на рівні експертів розуміються в армійському спорядженні. Саме такі люди працюють в компанії ukrarmor і надають безплатні консультації клієнтам цього магазину.

Рекомендуем прочитать

Куда обратиться в случае мошенничества в интернете

Партнер

Возможный размер арендной платы за найм жилья в столице и в Днепре

Партнер

Ален Делон: между славой и скандалом – оружие, здоровье и семейные раздоры

OSHU